Winkelwagen

Zakelijk

SOUPerfood verzorgd ook (soep-)buffetten voor bedrijven of particulieren. Ook zijn onze soepen in grotere hoeveelheden te bestellen, zodat u deze zelf kunt opwarmen en uitserveren tijdens uw etentje. Wilt u hierover meer informatie, vul dan ons contactformulier in.

Soep op maat

Wilt u een grotere hoeveelheid soep bestellen dan in de gebruikelijke potten zit? Dat kan! Wij kunnen ook leveren in bakken van 2,5 liter en 5 liter (meestal ingevroren). 

Heeft u een speciale wens, laat het ons dan weten. Voor 5 liter of meer zullen we samen kijken naar de mogelijkheden.

 

Catering/buffet

Wilt u op uw eigen locatie gebruik maken van de service van SOUPerfood? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij kunnen soepen en uitgebreidere buffetten leveren tot maximaal 100 personen. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Bedrijflunch aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een lunch op locatie of in 't Handelhuys. We nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

    * verplichte velden

    Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.