Winkelwagen

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Edwin en Marike een jong en sportief stel uit Uden. Edwin is al jaren actief in de sportwereld als personal trainer en Marike is afgestudeerd als gedragswetenschapper. Samen houden we ervan om lekker en gezond te koken, en vanuit deze achtergronden is ook SOUPerfood ontstaan. 

Wat doen wij?

Met SOUPerfood maken wij gezonde, kant-en-klare voedingsproducten. We zijn in 2017 begonnen met het produceren van verse biologische soepen, in 2018 hebben we een eigen granola ontwikkeld die (zeer) weinig suikers bevat. In 2019 zijn we verhuisd naar 't Handelshuys waar wij ook een lunch aanboden. Vanaf september gaan we ons met name richten op onze granola, die op verschillende plekken te verkrijgen is.

Met onze producten willen we graag het gemak en het gezonde combineren, zodat iedereen die geen zin heeft om te koken toch gezond kan eten. Al onze producten zijn vers en zoveel mogelijk biologisch en uit de streek.

Onze granola is te verkrijgen via Edwin en te bestellen op deze site. https://www.souperfood.nl/granola

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.