Winkelwagen

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Edwin en Marike een jong en sportief stel uit Uden. Edwin is al jaren actief in de sportwereld als personal trainer en Marike is afgestudeerd als gedragswetenschapper. Samen houden we ervan om lekker en gezond te koken, en vanuit deze achtergronden is ook SOUPerfood ontstaan. 

Wat doen wij?

Met SOUPerfood maken wij gezonde, kant-en-klare voedingsproducten. We zijn in 2017 begonnen met het produceren van verse biologische soepen, in 2018 hebben we een eigen granola ontwikkeld die (zeer) weinig suikers bevat. In 2019 zijn we verhuisd naar 't Handelshuys waar wij ook een lunch aanbieden. Ons doel is om in 2020 hier ook verse maaltijden te gaan bereiden zodat we een compleet gezond aanbod hebben van ontbijt tot en met het diner.

Met onze producten willen we graag het gemak en het gezonde combineren, zodat iedereen die geen zin heeft om te koken toch gezond kan eten. Al onze producten zijn vers en zoveel mogelijk biologisch en uit de streek.

In 'T Handelshuys is er de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken, lekker te lunchen en zijn ook al onze producten in de schappen en koeling te vinden zodat je ze mee kunt nemen om thuis te nuttigen.