Winkelwagen

Uw productenU heeft nog geen producten toegevoegd aan uw bestelling.

Verder winkelen

 Lieve klanten.Ook al hadden we het misschien een beetje zien aankomen, toch komt het nog als een klap. Ook wij zullen tot zeker 6 april onze eetgelegenheid  in t Handelshuys moeten sluiten. Maar voor nu, nog niet getreurd, wij gaan onze soepen, granola en yoghurt bezorgen in Uden. Bezorgen doen wij gratis tussen 12.00 en 13.00 en tussen 17.00 en 19.00uur. U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling. Betalen gaat via een betaalverzoek, laat dus ook uw telefoonnummer weten.

Bezorgen doen ook wij volgens de maatregelen die genomen moeten worden. Dit betekend dat wij uw bestelling voor de deur zetten, aanbellen, en vervolgens afstand nemen. Zo proberen we samen verdere verspreiding te beperken.

Wij wensen jullie allemaal veel sterkte en gezondheid in deze bizarre tijden en hopen jullie snel weer in t Handelshuys te kunnen verwelkomen.

Groeten Edwin en Marike, SOUPerfood

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.